Binnenkijken bij

Walter en Monica

De keuken voorziet in heel veel opbergruimte

‘Onze modern-landelijke keuken van Gemar Keukens brengt ons veel gebruiksplezier! Hij voldoet aan al onze wensen.’

‘De samenwerking met Gemar Keukeninterieurs in Cuijk verliep erg fijn. Olaf Bongers van Gemar Keukens nam de tijd voor ons, dacht goed mee, gaf waardevolle adviezen en toonde verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld aan materialen. Ook de installatie en oplevering verliepen prima. Een van de medewerkers is regelmatig komen kijken of het allemaal wel goed ging. Ons huis is compleet nieuw gebouwd; de keukenplannen waren al bekend. Dit betekende dat de architect en Gemar Keukens moesten samenwerken, en dat ging gelukkig soepel. De gezamenlijke inzet resulteerde in een modern-landelijke woonkeuken, waar we met veel plezier wonen, koken en eten’, vertelt Monica.

Sfeervolle keuken
Vooral het grote keukeneiland, de ruime opstelling van de keuken en het comfort en gemak, vinden Walter en Monica erg prettig. ‘Het keukenmateriaal is makkelijk in onderhoud,’ vult Monica lachend aan: ‘Je hoeft niet zoveel te poetsen omdat je vrijwel niets op de keukenkasten ziet, dus dat geeft ook weinig stress!’ De keuken voorziet in heel veel opbergruimte. Tegelijkertijd heeft de keuken een sfeervolle uitstraling. Niet alleen door de landelijke ambiance, waarbij de balken in het oog springen, maar ook door de speelse opzet van de koffiecorner en de sfeervolle verlichting in zowel de koffiecorner als onder het kookeiland.

Bewust koken
De keuken beschikt voorts over uitstekende keukenapparatuur, zoals een combi-stoomoven, combi-oven en een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Monica: ‘Ik kook graag, vooral bewuste maaltijden meerdere keren per dag, en dan is de stoomoven een uitkomst. Daarin kun je bovendien het eten opwarmen, zonder dat te veel vitaminen verloren gaan.’ Zo is in alle opzichten de woonkeuken geslaagd: mooi, sfeervol, gebruiksvriendelijk en functioneel. ‘We zijn zeer tevreden!’, zegt Monica bevestigend.