Binnenkijken bij

Robbie en Kim

De wastafel is ronduit fantastisch

‘We hebben een droomkeuken en – badkamer, dankzij Gemar Keukens!’

Gemar Keukens is geen onbekende voor Kim en Robbie. Al tweemaal eerder kochten ze een keuken bij Gemar Keukens. Ze hoefden dus niet lang na te denken om hier opnieuw een keuken te kopen. ‘Bij Gemar luisterden ze goed naar onze wensen. Ook waren ze flexibel in het bedenken van oplossingen.’ Opvallend zijn de kranen van geborsteld messing in hun huis, die mooi passen bij zowel het wit marmeren aanrechtblad in de keuken als de zwart marmeren wastafel in de badkamer.

Lichte, zonnige keuken
De lichte, zonnige keuken heeft een industriële uitstraling door de lichtgrijze fronten en stalen deuren met glas. Opvallend is het grote gasfornuis. ‘In onze oven maken we altijd zelf granola. Doordat de oven zo groot is, hebben we meteen drie voorraadpotten vol. Granola maken we met noten, kokossnippers, honing en rozijnen. Heerlijk voor in de kwark!’ Robbie en Kim beschikken verder over een ingebouwd koffiezetapparaat en een stoomoven. ‘We zijn daarmee nog aan het experimenteren, maar het eten uit de stoomoven is wel ontzettend lekker’, zegt Kim.

Fijne leefkeuken
In de moderne keuken heeft Kim genoeg ruimte om samen met de kinderen koekjes te bakken of samen te eten. Kim bevestigt: ‘De keuken is meer dan een plek om te koken. Het is echt een leefkeuken. Soms zitten we urenlang aan tafel te kletsen, spelletjes te doen of we lezen met een heerlijk kopje cappuccino in de hand.’

Stijlvolle badkamer
De badkamer is stijlvol ingericht met een zwartgrijze kast, een ruime inloopdouche met gouden regendouche, een zwart marmeren wastafel én gouden kranen. ‘De wastafel is ronduit fantastisch. Net zoals van de keuken genieten we dagelijks van de badkamer’, aldus Kim.