Binnenkijken bij

Trudy en Frans

De stoomoven is een geweldig apparaat

“We hebben een mooie, moderne keuken gekocht bij Gemar Keukens”, vertelt Trudy. Samen met  Frans staat ze graag in de prachtige keuken om de fijnste gerechten op tafel te zetten.   

De moderne keuken van Trudy en Frans is weliswaar het middelpunt van het huis, maar is mooi geïntegreerd. “We hebben de inrichting en het kleurpalet bewust rustig gehouden. We wilden de keuken niet te dominerend laten zijn.” Warmte en huiselijkheid zijn gecreëerd door natureltinten aan te brengen, bijvoorbeeld met boomstammetjes. “We vinden het belangrijk dat er in huis rust en harmonie heersen. Dat past bij ons.”

Symmetrisch
Het stel is uitermate tevreden over Gemar Keukens. “Ze zijn deskundig en kunnen goed samenwerken. Eigenaar Marc is niet opdringerig of van de snelle verkooppraatjes. Hij geeft je de ruimte, heeft respect voor je wensen en ideeën en denkt graag met je mee.”
De keuken is symmetrisch opgebouwd. Onder de keukenapparatuur – de combioven, stoomoven en koffiezetapparaat – zijn twee brede lades aangebracht. “De stoomoven is een geweldig apparaat. Zo kunnen we koken met behoud van vitaminen. We zijn kookliefhebbers. We maken vaak ovenschotels klaar of bereiden Aziatische gerechten op de grote wokbrander. We proberen geregeld nieuwe gerechten uit en het is altijd leuk om onze gasten daarmee te verrassen. Het mooiste moment in de keuken is als we samen het eten bereiden. De één doet bijvoorbeeld de soep of het voorgerecht en de ander het hoofdgerecht. We zetten dan een gezellig muziekje op. Dat maakt de sfeer heel relaxed.”

Badkamer
Gemar Keukens heeft bij Trudy en Frans ook de bijkeuken met wasmachine en droger geïnstalleerd en een fraai badmeubel opgeleverd. “De ovale waskommen zijn prachtig in het composiet-werkblad geïntegreerd. Ook in de badkamer overheerst de natuurlijke look, met een natuurstenen wand en zachtroze accenten. Een weldaad voor lichaam én ziel.”